Binaire Opties Nieuws en Binary Options Trading Signals

Binaire Opties Trading Signalen 3 juli tot en met 7 juli 2017

De aankomende week staan veel high impact nieuws events op het programma met als hoogtepunt de Non-Farm Employment Change publicatie.

Lees meer
180
0

Binaire Opties Trading Signalen 26 juni tot en met 30 juni 2017

Deze week staat naast de vele toespraken van Centrale Banken vooral in het teken van de GDP cijfers van de Verenigde Staten, Groot-Brittannië en Canada.

Lees meer
157
0

Binaire Opties Trading Signalen 12 juni tot en met 16 juni 2017

De aankomende week is een drukke week met onder andere de rentebesluiten van de Britse en Amerikaanse Centrale Bank, de inflatiecijfers uit Groot-Brittannië en de Verenigde Staten, GDP cijfers van Nieuw-Zeeland en retail sales van Groot-Brittannië.

Lees meer
177
0

Blog

Binaire Opties Trading Signalen 5 juni tot en met 9 juni 2017

no Comments
Lees meer
184

De aankomende week is een drukke week met onder andere het rentebesluit van de Australische Centrale Bank, de Australische GDP cijfers en Canadese publicaties, zoals IVEY PMI en de werkgelegenheid cijfers.

Binaire Opties Trading Signalen 1 mei tot en met 5 mei 2017

no Comments
Lees meer
172

De aankomende week is een drukke week met elke dag high impact nieuws events. De meeste aandacht zal echter uitgaan naar de Non-Farm Employment Change (NFP), welke voor flinke beweging in de markt kan zorgen.

Binaire Opties Trading Signalen 17 april tot en met 21 april 2017

no Comments
Lees meer
160

De aankomende week staan op woensdag de inflatiecijfers van Australie en de retail sales cijfers van Canada op het programma, terwijl vrijdag in het teken staat van de GDP cijfers van Groot-Brittannië, Canada en de Verenigde Staten.

Binaire Opties Trading Signalen 17 april tot en met 21 april 2017

Lees meer
136

De aankomende week is een relatief rustige week met onder andere de inflatiecijfers van Nieuw-Zeeland en Canada en de retail sales cijfers van Groot-Brittannië.

Inleiding tot technische analyse

Lees meer
117

Het analyseren van grafieken om zodoende te kunnen speculeren wat de koers van een asset zal doen in de toekomst wordt ook wel technische analyse genoemd.

Binaire Opties Trading Signalen 10 april tot en met 17 april 2017

Lees meer
122

De aankomende week staan er een aantal nieuws events op het programma die potentiële binaire opties trading signalen kunnen opleveren, waaronder het rentebesluit van de Canadese Centrale Bank, de Australische werkloosheidscijfers en de inflatiecijfers plus retails sales in de Verenigde Staten.