Home / Disclaimer

Disclaimer

Binaly is geen binaire opties makelaar of aanbieder van persoonlijke adviezen omtrent het beleggen in binaire opties. Wij adverteren en beoordelen geselecteerde binaire opties makelaars en andere binaire opties gerelateerde producten slechts met het oogpunt om informatie te bieden. Het advies op onze website is dus vrijblijvend en geldt niet als een aanbod om een contract af te sluiten en/of ernaar te handelen.

Beleggen in binaire opties brengt grote risico’s met zich mee en is daarom niet geschikt voor elke belegger. Zo is het mogelijk dat u een deel of uw gehele investering verliest en om die reden is het nooit verstandig om met geld te speculeren waarvan u zich het niet kunt veroorloven om dit te verliezen.

Het is daarom de verantwoordelijkheid van de belegger zelf om van tevoren goed na te denken over zijn/haar financiële situatie, de investeringsdoelen en onderwerpen zoals ervaring en kennis van de markt en de producten.

Binaly is slechts een informatieportaal en kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor fouten of het ontbreken van informatie op onze website. Alhoewel wij ernaar streven om onze website zo actueel mogelijk te houden kan het voorkomen dat inhoud onvolledig, niet up-to-date en/of onjuist is. De informatie die wij aanbieden op onze website wordt dan ook aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Wij behouden tevens het recht om op elk gewenst moment veranderingen aan te brengen op de website zonder hier vooraf melding van te doen.

De binaire opties makelaars op onze website veranderen regelmatig hun promoties, regels en regulatie. Individuele binaire opties makelaar kunnen een promotie zonder melding vooraf annuleren en zullen dit in de praktijk ook vaak doen. Zorg ervoor dat u altijd eerst de regels en restricties bekijkt van een binaire opties makelaar.

Op alle content van Binaly is copyright van toepassing en mag, zonder nadrukkelijke schriftelijke bevestiging vooraf van Binaly, niet worden gebruikt. Dit wordt gezien als een overtreding van de toepasselijke auteursrecht en of merkenrecht.

Binaly adviseert om eerst de huidige wetgeving te controleren van het land waar u zich bevindt alvorens te beleggen in binaire opties. Het beleggen in binaire opties moet legaal zijn in uw stad, provincie, staat of land waar u woont. Zo dient u de legale leeftijd te hebben om te mogen beleggen in binaire opties en belasting te betalen in uw stad, provincie, staat of land waar u woont. Het is uw verantwoordelijkheid om de lokale wetten te kennen en te respecteren.

Door onze site te bezoeken en de binaire opties makelaars die op onze website staan begrijpt en bevestigt u dat het mogelijk is om een deel of uw gehele investering te verliezen door te beleggen in binaire opties bij deze binaire opties makelaars.

Elk verlies als gevolg van het beleggen in binaire opties bij de binaire opties makelaars die op Binaly staan is niet de verantwoordelijkheid van Binaly of de aangeboden binaire opties makelaars of andere aanbieders met betrekking tot binaire opties producten.

Binaly probeert complete accurate en up-to-date informatie aan te bieden. In het geval dat u informatie leest die niet volledig en/of niet correct is dan zouden we het enorm waarderen om hiervan op de hoogte gesteld te worden. Hiervoor kunt u gebruik maken van ons contactformulier.

Share