Home / Trading Signalen / Binaire Opties Trading Signalen 17 april tot en met 21 april 2017

Binaire Opties Trading Signalen 17 april tot en met 21 april 2017

De aankomende week is een relatief rustige week met onder andere de inflatiecijfers van Nieuw-Zeeland en Canada en de retail sales cijfers van Groot-Brittannië.

Indien u nog niet bekend bent met onze binaire opties nieuws trading signalen dan is het belangrijk dat u onderstaande uitleg en onze binaire opties beginnershandleiding eerst goed leest. In het geval dat u al bekend bent met het systeem kunt u onderaan dit artikel de binaire opties nieuws trading signalen van deze week bekijken.

De binary options trading signalen zijn niet bedoeld als een aanbeveling of advies!

De onderstaande binary options trading signals zijn puur informatief bedoeld voor bezoekers van Binaly die zich interesseren voor nieuws traden. De binary options signals zijn dan ook puur bedoeld als vrijblijvend en indicatief en niet bedoeld als advies. Binaly is dan ook onder geen beding aansprakelijk voor mogelijke verliezen als gevolg van het traden van deze binaire opties signalen.

Trade de binary options signalen altijd eerst met een DEMO account!

Voordat u een binaire opties strategie voor echt geld gaat traden adviseren wij altijd om eerst met een DEMO account te traden. Hetzelfde geldt ook in het geval u onze binaire opties nieuws trading signalen wilt uitproberen.

Het traden met een DEMO account is gelijkwaardig aan het traden met een reguliere account, maar dan met het verschil dat u geen echt geld riskeert. Open een binaire opties DEMO account bij één of meerdere binaire opties makelaars.

Uitleg binaire opties nieuws trading strategie: Nieuws traden met een edge

Het doel van deze binaire opties nieuws trading strategie is om te profiteren van de reactie van de markt in het geval dat belangrijke economische cijfers behoorlijk afwijken van wat analisten vooraf voorspeld hebben.

We hebben een selectie gemaakt van de nieuws events die een grote impact hebben op de markt in combinatie met een deviatie waarbij de kans zeer groot is dat de markt flink zal reageren.

Een voorbeeld:

Dag: Valuta Nieuws Event Verwachting Deviatie Valutapaar Call Put
Vrijdag USD Non-Farm Employment Change 174k 70k GBP/USD 274k 104k

Wanneer blijkt dat er minimaal 70k of meer banen bij zijn gekomen dan vooraf werd voorspeld dan kunt u een put optie GBP/USD nemen (gunstig voor USD) en wanneer er minimaal 70k minder banen zijn bijgekomen dan vooraf werd voorspeld dan kunt u een call optie GBP/USD nemen (negatief voor USD).

Indien er niet wordt voldaan aan de deviatie dan is er geen trade! De kans dat er dan een flinke koersbeweging zal volgen is dan namelijk te klein.

In het geval dat er meerdere economische cijfers tegelijkertijd worden gepubliceerd is het belangrijk om te kijken of er geen sprake is van tegenstrijdige signalen. Indien hier sprake van is dan kunt u beter aan de zijlijn blijven staan.

Expiratietijd: 60 seconden

Aangezien het doel is om te profiteren van de initiële flinke koersbeweging die plaatsvindt als gevolg van veel betere/slechtere economische cijfers dan vooraf voorspeld, is het belangrijk om een zo kort mogelijke expiratietijd te kiezen.

Belangrijk: Een goede kalender en snel reageren

Het is bij deze bij deze binaire opties nieuws trading signalen belangrijk dat u beschikt over een goede kalender waar de economische cijfers snel worden geüpdatet en daarnaast is het belangrijk dat u zelf ook snel een positie inneemt wanneer er wordt voldaan aan de deviatie. Goede kalenders zijn onder andere ForexFactory en Investing.

Om nog sneller te kunnen reageren is ons advies om vooraf alvast zoveel mogelijk in te vullen bij het trading platform van uw binaire opties makelaar, zodat u snel een positie in kunt nemen. Wilt u helemaal snel zijn dan kunt u een abonnement overwegen bij een nieuws service, zodat u nog sneller de beschikking heeft over de economische cijfers.

Tip: Combineer sterke valuta’s met zwakke valuta’s

Standaard zullen we een valutapaar vermelden die geschikt is om te traden. Dit zijn de zogenaamde majors, oftewel valutaparen waarin veel wordt verhandeld. Om uw slagingskans nog meer te vergroten kunt u er ook voor kiezen om sterke valuta’s te koppelen aan zwakke valuta’s.

We nemen weer even bovenstaande voorbeeld. Stel dat de EUR over de gehele linie erg zwak presteert, terwijl GBP juist erg sterk is. In dat geval is uw slagingskans nog groter wanneer u bij een positieve deviatie een put optie EUR/USD neemt en bij een negatieve deviatie een call optie GBP/USD neemt.

Alhoewel uw slagingskans nog groter zal zijn, vereist deze methode wel meer handelingssnelheid. Wanneer u zich nog niet comfortabel voelt dan kunt u het beste de standaard aanbeveling opvolgen. Dankzij de minimale deviatie zult u merken dat het slagingspercentage al erg hoog ligt.

De binary options signalen voor de aankomende week:

*** De cijfers vermeld bij de Call en Put opties zijn de minimale waarden uitgaande van de minimale deviatie waarvan er sprake moet zijn. Indien de deviatie nog groter uitvalt is dit uiteraard alleen maar gunstiger.

Donderdag 20 april 2017:

Valuta Nieuws Event Verwachting Deviatie Valutapaar Call Put
NZD CPI q/q 0.8% 0.3% NZD/USD 1.1% 0.5%

Vrijdag 21 april 2017:

Valuta Nieuws Event Verwachting Deviatie Valutapaar Call Put
GBP Retail Sales m/m -0.3% 0.5% GBP/USD 0.2% -0.8%
CAD CPI m/m 0.4% 0.3% USD/CAD 0.1% 0.7%
Share